+36 70 626 5286 / infocitygsm@gmail.com

Adatvédelem

Üzemeltető és Honlap tulajdonos:

CityGSM, Veres János egyéni vállalkozó
Adószám: 67162378-1-36

5440 Kunszentmárton, Alkotmány utca 28.

 

Webhely vagy Honlap:

www.citygsm.hu

Irányelv

Vállalkozásom (a továbbiakban üzemeltető) létrehozta azokat az adatvédelmi elveket, melyek alapján a hatályos törvényeknek megfelelően védi a vásárlók személyes adatait.

A weboldal használatával, illetve ott történt regisztrációval és/vagy vásárlással Ön, mint a webhely felhasználója hozzájárul ahhoz, hogy üzemeltető, mint adatkezelő az Ön által megadott személyes adatait a GDPR, továbbá a jelen adatkezelési tájékoztató feltételei szerint kezelje.

Kezelt adatok

Az Ön adatszolgáltatása minden esetben önkéntes. Személyes adatainak megadásakor Ön felhatalmazza a Webáruház Tulajdonos-t, hogy az Ön által megadott adatokat a jelen adatvédelmi nyilatkozattal összhangban felhasználhassa. A Webhelyre történő regisztrációval Ön egyértelműen és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy Önnek a Webáruház Tulajdonos a Webhely témájába illő értesítőket küldhessen, az Ön ezen hozzájárulása önkéntes és a megfelelő tájékoztatás birtokában történt.
Jelen adatvédelmi nyilatkozat mind a személyes, mind a nem személyes adatok gyűjtésére (pl. személytől független látogatottsági statisztikák készítésére felhasznált adatok) vonatkozik.

Cégünk a Webhelyen kizárólag a rendelésekhez és kiszállításhoz nélkülözhetetlen, releváns és minimális adatokat kéri be vevőitől. Ezen bekért adatok a név, cím, e-mail cím, telefonszám. A felsorolt adatok szolgáltatója minden esetben maga a vevő. A pontatlan személyes adatok helyesbítése vagy törlése érdekében minden észszerű lépést megteszünk és az adatok javítását kérésre elvégezzük. A megadott adatokat az érintett és cégünk közötti kapcsolattartásra használjuk fel, melybe bele tartozik többek között a cégünk szolgáltatásaival kapcsolatos üzleti célú kapcsolattartás, árajánalttétel, tájékoztatás nyújtása. Az adatok kezelése cégünk termékeinek, szolgáltatásainak megrendeléséhez és igénybevételéhez fűződő szerződéskötés előfeltétele, melynek során az érintettnek jogában áll személyes adatok helyett nem személyes – például céges – adatokat megadni, de ha és amennyiben nem megfelelő vagy nem valós adatok kerülnek megadásra, a megadott adatok alapján az érintettel való elektronikus úton történő kapcsolatfelvétel nem lehetséges, akkor az a megrendelés teljesítését akadályozhatja.

Fent említett adatokat a vevők azonosítására, megrendelések teljesítésére és kiszállítására használjuk, azokkal vissza nem élünk, harmadik félnek nem adjuk ki, kivéve a futárszolgálatnak, amennyiben a szállítás szükségessé teszi, illetve hivatalos szerveknek, ha azok erre jogerősen köteleznek.

Önnek jogában áll korlátoznia, vagy megtiltania azt, hogy a jelen Webhelyen megadott személyes adatait a Webáruház Tulajdonos felhasználhassa, rögzíthesse. Önnek jogában áll a Webáruház Tulajdonos-tól azt kérnie, hogy személyes adatait a Webhelyről törölje. Kéréseit kérjük a Webhely kapcsolatfelvételi oldalon megtalálható e-mail címen, vagy az online kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül jelezze felénk, a beérkező kérésekre a lehető leghamarabb válaszolunk.

A Webhely a helyes működéshez és a szolgáltatások helyes működéséhez cookie-k használatát igényeli. Ezekben az esetekben amennyiben a látogató böngészőjében a cookie-k engedélyezve vannak, akkor a cookie-k használata automatikus. A cookie-k, melyeket a látogató böngészője ment le a látogató számítógépére nem tartalmaznak személyes adatokat, azok csak a Webhely által felhasználható információdarabkákat tartalmazhatnak, melynek célja az, hogy a Webhely ezeken keresztül azonosítani legyen képes a látogatót, így a visszatérő látogatónak bizonyos, már a jelen Webhelyen megadott és rögzített adatait nem kell újra megadnia. A cookie-k használata egy lehetőség a Webhely kényelmesebb böngészéséhez, a cookie-k használatát a felhasználó bármikor saját böngészőjében letilthatja. A Webhely egyes szolgáltatásai és Tartalmai ugyanakkor nem kizárt, hogy igénylik a cookie-k adta lehetőségeket, így ezen szolgáltatások és Tartalmak olyan böngészőkkel, amikben a cookie-k lehetősége ki van kapcsolva, előfordulat, hogy nem lesznek elérhetőek.

A Webhelyen található Tartalmak kizárólag tájékoztató jelleggel kezelendők. A Tartalmakra, azok pontosságára, teljességére Webáruház Tulajdonos nem vállal garanciát. Webáruház nem vállal felelősséget a jelen Webhely Tartalmai alapján keletkezett közvetlen, vagy közvetett károkért, profitkiesésért. A Webhely tartalmazhat olyan hivatkozásokat (hiperlinkeket), amelyek más webhelyekre mutatnak, ezek a Webáruház Tulajdonostól független harmadik felek birtokában lévő webhelyek, ebből adódóan a Webáruház Tulajdonos nem vállal semmilyen felelősséget a hivatkozott webhelyek tartalmáért, az azokon keresztül elérhető termékekért, szolgáltatásokért.

Amennyiben az adatközlő nem saját személyes adatait adja meg, akkor az adatközlő kötelessége és felelőssége az érintett hozzájárulásának beszerzése.

Az adatkezelés jogalapja: az érintett önkéntes hozzájárulása, illetve az elektronikus kereskedelemi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 13/A. § (3) bekezdése.

A regisztráció megszüntetése

Természetesen lehetővé tesszük látogatóink, vásárlóink számára a regisztráció és az azzal járó előnyök visszamondását, melynek módja a következő:
Az elérhetőségeink (kapcsolat) oldalon megadott e-mail címen, vagy egyéb elérhetőségeink valamelyikén kérjük jelezze ezirányú szándékát.
Ezek után kérésére töröljük minden adatát rendszerünkből, arról másolatot nem készítünk.

Az adatok tárolásának helye

Üzemeltető az adatokat a Webhelyet kiszolgáló webtárhely szolgáltató szerverein tárolja. Az igénybevett szolgáltatásokról szóló számlákat saját számlázó programjával vagy a Billingo online számlázóprogramjával készíti el, ennek megfelelően a számlázáshoz használt adatok az Octonull Kft, 1085 Budapest, József körút 74. I. em. 6., Adószám: 25073364-2-42 szerverein is tárolódnak a számlák megőrzésének idejét meghatározó törvényben megadott ideig.

A Webhely látogatottsági statisztikáit a Google Analytics szoftverrel mérjük, személyes adatokat nem, kizárólag összevont, anonim látogatói statisztikákat kezelünk. 

Jogorvoslat

Jogorvoslati lehetőség: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
Székhely: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c
Postacím: 1530 Budapest, Pf.: 5.
Telefon: +36 (1) 391-1400
E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu
URL: http://naih.hu