+36 70 626 5286 / infocitygsm@gmail.com

Urban Armor Gear (UAG) ütésálló tokok


Szeretnénk nektek kicsit közelebbről is bemutatni az UAG tokokat, ezek közül is legfőképpen az UAG Plasmát, hiszen hihetetlen védelmet biztosíthattok vele készüléketeknek.
Talán mindenkivel előfordult már, hogy a hőn szeretett mobil lecsúszott az asztalról, melléraktuk a zsebnek, lelöktük különféle helyekről. Ilyenkor 2 másodperc néma csenddel adózunk a vélhetően elhalálozott készüléknek, majd tüzetes vizsgálatnak vetjük alá reménykedve abban, hogy talán mégis túlélte valahogyan a mutatványt. A boltunkba behozott hátlap vagy épp kijelzőtörött telefonok száma azonban azt mutatja, hogy a legtöbben nem ilyen szerencsések.
De nem sokkal jobb volna a készüléket egy hatalmas esés után csak leporolni és egy laza mozdulattal zsebrevágni, tudva hogy megúszta? A válasz egészen biztosan igen, és éppen ezért szeretnénk közelebbről megmutatni ezeket a tokokat.
Mint ahogyan az a megosztott videón is jól látható, ezek az ütésálló tokok nem csak a karcolásoktól védenek, sőt, a YouTube-ot böngészve számtalan további videót találhattok, ahol különféle helyekről, - akár még 100 km/h-val haladó autókból is - repülnek a drágábbnál drágább mobilok, természetesen Urban Armor Gear védelemmel ellátva, és mindenféle karcolás, sérülés nélkül használhatóak tovább. Ezt látva ki merjük jelenteni, hogy sokkal nyugodtabban alhat az ember tudva, hogy a telefonja egy ilyen tokban pihen, biztonságban.
A visszatartó erő nyilván ezeknek a kiegészítőknek az ára, mely nagy átlagban 3-szorosa egy átlagos, nem ütésálló tok árának. De számoljunk csak. Tegyük fel, hogy 10-15.000 Ft közt választunk védelmet. Ezzel az összeggel le is tudtuk annak veszélyét, hogy egy esetleges baleset után 25-50.000 Ft közötti összeget áldozzunk mondjuk kijelző cserére, és akkor még nem beszéltünk arról ha esetleg a hátlap is reped, vagy a keret is sérül. Ráadásul egy jó ütésálló tok X alkalommal megóvja készülékünket, míg a javítások árát minden esés után fizethetjük. Ennek fejében szerintünk mégis megéri áldozni a jó védelemre.
Ha pedig esetleg a megjelenés miatt aggódnátok, felejtsétek el a kezdeti nagy, nehéz, otromba ütésálló tokokat. Az UAG Plasma lényegében egy szilikon tokra emlékeztet, sok-sok extrával. Nyilván a megfelelő merevítések, a sarkok kialakítása elengedhetetlen ahhoz, hogy valódi funkcióját betöltse. Az Ice fantázianevű változat teljesen áttetsző néhány ponttól eltekintve, így nem kell elbújtatnotok a mobilotokat, mert az a tokon át továbbra is látható marad. A színes változatok szintén valamelyest áttetszőek, és akár még női kézben is jól mutatnak, sőt kifejezetten vagányak. Mindemellett ezek a tokok nem túl vastagok, és nagyon könnyűek, aminek köszönhetően fogásra, méretre szinte nem is érezni eltérést egy normál szilikon tokhoz képest. Lejárt az a kor, amikor egy ütésálló tok felapplikálása után az ember úgy érezte, egy féltéglát tart a kezében.


Ha nektek is elnyerte tetszéseteket az UAG Plasma, szerezzétek be nálunk, és legyen mindig biztonságban a ti mobilotok is!