+36 70 626 5286 / infocitygsm@gmail.com

Szállítási feltételek

Webáruházunkban igyekszünk a vevők érdekeit szem előtt tartva, a lehetőségeinkhez mért legtöbb szállítási és fizetési megoldást biztosítani, melyeket a későbbiekben is bővíteni, fejleszteni szeretnénk.

Csomagját a következő módokon veheti át, juttatjuk el Önhöz:

Személyes átvétel üzletünkben
Ebben az esetben amint csomagját összekészítettük, az Ön által megadott e-mail címen értesítjük.

Üzletünk címe: Kunszentmárton, Köztársaság tér 13/13.
Nyitva tartás: Hétfőtől-Péntekig 8-12-ig, 12-16-ig
                        Szombaton 8-12-ig


GLS futárszolgálat
Csomagját összekészítés után átadjuk a GLS futárszolgálatnak, melyről szintén e-mail értesítést kap, miután csomagját a futárszolgálat elérhetőségein követheti tovább. A kiszállítás az Ön által megadott címre történik.
Választható fizetési módok: Előre utalás, utánvét.

MPL futárszolgálat
Miután csomagját összekészítettük, csomagját az MPL futárszolgálatnak adjuk át, melyről e-mailben értesítjük. Ezután küldeményét a Magyar Posta csomagkövető rendszerében követheti. A kézbesítés háznál történik, az Ön által megadott címen.
Választható fizetési módok: Előre utalás, utánvét.

MPL postapont
Csomagjának összekészítése és Magyar Posta Logisztikának történő átadása után e-mailben értesítjük. A kézbesítés az Ön által előzetesen kiválasztott posta pontra történik, ahova befáradva személyesen veheti át a küldeményt.
Választható fizetési módok: Előre utalás, utánvét.

Szállítási áraink:

 Személyes átvétel GLS futárMPL futárPosta Pont
Utánvéttel*
2200 Ft 2000 Ft 1790 Ft 
Utalás után
1650 Ft 1350 Ft1090 Ft 
Készpénz0 Ft   

*Utánvét esetén készpénzben fizet a futárnak.

Lehetőség van továbbá ajánlott levélként történő postázásra, melynek díja 750 Ft
,azonban ez a szállítási forma csak előre utalás után, maximum 32x22x2,4 cm-es csomagméretig érhető el. Ebbe a méretbe  belefér csomagolással együtt bármely kijelző védő, a tokok 90%-a, valamint a legtöbb adatkábel, headset, némely töltő. Amennyiben Ön ezt a szállítási módot választja, de a rendelt termék nem fér bele a mérethatárba, elérhetőségein egyeztetünk Önnel a lehetséges egyéb szállítási módokról.

A csomagokat a rendelés befutásának idejétől és a raktárkészlettől függően igyekszünk lehetőség szerint még aznap összekészíteni és feladni. 
Rendelhető, raktáron nem lévő termékek esetében a várható beszerzési időről és a szállítás előrelátható idejéről minden esetben tájékoztatjuk Önt megadott elérhetőségein.